مسدود کردن تماس ها و پیامک های ناخواسته |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 23 تير 1389 | ||
MAMALI |
این نرم افزار وظیفه مسدود کردن تماس ها و اس ام اس های ناخواسته شما را دارد که برای گوشی های نوکیا سری ۶۰ ورژن ۳ عرضه شده است. شما می توانید با مشخص کردن شماره های مورد نظرتان، از دریافت پیام کوتاه و تماس ناخواسته جلوگیری کنید. همچنین می توانید از تمامی تماس ها و اس ام اس های مسدود شده اطلاع داشته باشید. در واقع تمامی اس ام اس های مسدود شده در پوشه ی ‘bin’ ذخیره می شوند. همچنین این برنامه بصورت خودکار هنگام بالا آمدن گوشی شما اجرا می شود. این نرم افزار مفید هم اینک از سایت کمیاب آنلاین قابل دریافت می باشد.
پسورد: www.kamyabonline.com |
|
| 31 تير 1389 | ||
پلیس سایت |
thanks |
|
| 31 تير 1389 | ||
Sepanta |
به درد 1100 که نمیخوره...بیخودی واسه چی تشکر میکنی...نکنه اینم روش جدید کسب امتیازه... مملی جان میشه لینک مستقیم دانلودشو بگذاری؟ |
|
| 2 مرداد 1389 | ||
m/a |
کاش برا مسدود کردن بیماری های ناخواسته هم 1 روش بود |
|
| 2 مرداد 1389 | ||
پلیس سایت |
بی ادب اول سلام دوم من 3تا گوشی دارمsepanta |
|
| 5 مرداد 1389 | ||
Sepanta |
بی ادب خودتی... آقا محمدعلی میشه دیگه بس کنید ؟گند کشیدید به همه مطالب... |
|
| 5 مرداد 1389 | ||
m/a |
پلیس راست گفت بی ادبی سپنتا به شما چه مربوطه که گوشی 1 نفر چی هست شما مگر فضول هستین |
|
| 6 مرداد 1389 | ||
MAMALI |
||
| 9 مرداد 1389 | ||
Sepanta |
هی تو که خودتو نخود هر آشی میکنی تو از همه فضولتری... |
|
| 9 مرداد 1389 | ||
MAMALI |
بچه ها چه خبره ؟؟!! چقدر بهم احترام ميذاريد ! پليس سايت(نمي دونم چي شد كه فك كردي كه خودتو پليس سايت حساب كني!!) و محمد علی بهتره علکی جــــــــــو ندین و همین جا همه چیزو تموم کنین ! حد و حدودتونو گم نکنید |
|
| 12 مرداد 1389 | ||
محمد جواد |
سلام
یه سوال داشتم روی گوشی من اجرا نمیشه ؟ |
|
| 12 مرداد 1389 | ||
MAMALI |
سلام محمد جواد عزیز گوشی شما : سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش دوم هستش اما امتحان کن شاید جواب بده |
|
| 13 مرداد 1389 | ||
محمد جواد |
سلام
باشه امتحان میکنم دست شما درد نکنه مملی جان اگه جواب بده خیلی خوب میشه . |
|
| 15 مرداد 1389 | ||
Gina |
سلام "چقدر بهم احترام ميذاريد !"
ميگم مملي كاش روزي برسه كه توي عنوان قيد بشه نرم افزار واسه چه مدل و چه ورژنيه !! همم؟ |
|