اس ام اس ترکی |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 11 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
سئوگیلیم سنینگؤزلرینین گؤزه للیگی : بوتون دونیا گؤزه للرینین گوزلرینین گؤزه للیگی ندن ده گؤزه ل دیر . آی منیم گؤزلرینین گؤزه للیگی گوز قاباغیندا اولان گؤزه ل گؤزلو گؤزه لیم عشق من،چشمای تو خیلی زیباست،از همه زیبایی های دنیا . . . ایستیرم گؤزلریون نقشینی تصویره چكم / نیلییم سن سیز عزیزیم گنه دونیادا تكم / سن منیم نازلی گولوم سن گؤزه لیم دردین آلیم / اؤزون اینصاف ایله سن سیز نئجه دونیادا قالیم
. . .
گئنه ده دونیا دا گزیرسن من سیز - گزیرسن خبرسیز گزیرسن سس سیز - آخی سن همیشه دوزورسن من سیز - بس نیه من سن سیز دؤزه بیلمیرم؟ بازم بی من تو داری سرمیکنی/بی خبر و بی صدا . . . رسام سئوگیلی مین عكسینی چک ، سئوگیلیم گؤزه ل دیر سنده گؤزه ل چک ، نازینا چاتاندا الینی قلم دن چک قوی نازینی اؤزوم چكیم نقاش ،عکس یارمو بکش،یارم زیباست تو هم زیبا بکش،وقتی رسیدی به نازش،قلمو بذار زمین نازشو خودمبکشم
. . . سنی تانیمادان اول بیر دوستوم واریدی ، سنی تانیدیم اوندان آیریلدیم . اگر بیر گون سن منی ترك ایله سن ، او ، دوستوما قایداجاغام قبل اینکه تورو بشناشم یه دوست داشتم،وقتی باهات آشنا شدم ازش جدا شدم،اگه یه روزی ترکم کنی اون دوباره برمیگرده اسم اون تنهایی هست!!!!!!!!!!!!!!! . . . بلكه ده دونیانین گؤزونده سن بیر اینسان سان ، آمما منیم گؤزوم ده سن بیردونیاسان اگه تو به چشم دنیا یه نفری ، اما به چشم من او یه دنیایی . . . آرامیزدا
تیكانلی چپرلر########## اولسادا سیره سیره داغلار^^^^^^^^^^ اولسادا اوزووون ======== یوللاراولسادا یادیمدان چیخارتمارام سنی ، چونكو همیشه قلبیمده سن
بوته های خاردار باشه از یادم نمیری ،چون همیشه تو قلبمی |
|