بیکاری جوانان به بیشترین میزان رسید |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 2 شهريور 1389 | ||
محسن |
دوستان در هر شهري كه هستيد لطفا شرايط و اضاع كار رو بنويسيد و چه كاري بيشتر و پر رونق تر به نظر مياد يا شما آينده ي حرفه ي خود رو چطور ميبينيد من در كرج زندگي ميكنم . كارمند دولت نيستم اما كارم مثل كارمندي هست با حقوق وزارت كار شيفت عصر در يه دفتر فني كه خدمات كامپيوتري انجام ميده از شير مرغ تا .... اوضاع اقتصادي رو خوب نمي بينم اما احساس ميكنم تنها كاري كه كمي تكان خورده همين هست |
|
| 2 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
سلام منم مینو هستم کارمند شرکت سایپا اوضاع کاری توی یه شهر کوچک مثل ما زیاد جالب نیست اینجا این شغلها هستند که ادما را انتخاب میکنند نه ادما که بخواند اونا را قبول کنند در کل اوضاع مناسبی نیست |
|
| 2 شهريور 1389 | ||
محسن |
مينو جان دقيقا چه كاري رونق داره ؟ |
|
| 2 شهريور 1389 | ||
نسرین |
بنظر بنده در حال حاضر پر رونق ترین کار ها واسطه گری , قاچاق و بعد از اینها شغل های که مربوط به شکم آدم ها میشه |
|
| 3 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
با نظر نسرین موافقم محسن جان اینجا تکدی گری یا همون گدایی اونم افغانها یا پاکستانیها زیاد هست یا قاچاقچیها چون شهر ما به بندر و سیرجان کرمان راه داره زیاد قاچاق میشه علی الخصوص مواد مخدر به همین دلیل بشتر که نه اما سهم کمی هم نیست که اعتیاد دارند جوانها کاری درست ندارند دزد که زیاده نمیخوام بگم شهرمون داغونه اما اینا واقعیتهایی هست که نمیشه ندید بیشتر به کارهای مغازه داری رو میارند یا مجبورند کاری غیر مرتبط با تحصیلاتشون انتخاب کنند که حقوقش زیر حقوق اداره کاره ای روزا هم خوش به حال میوه فروش و گوشت فروش در کل خوار باریا |
|
| 3 شهريور 1389 | ||
محسن |
راستش مينو جان شرح داراب اينقدر دلخراش بود كه افسردگي گرفتم ما هم اينجوري زياد داريم اما تا حالا برام شرح زندگي مردم اينقدر دقيق نبوده |
|
| 4 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
محسن جان اینجا اداما و شغلهای خوب هم هست و خوشبحالشون ممنون از همدردیت |
|
| 4 شهريور 1389 | ||
محسن |
سلام مینو جان ما فامیل شیرازی داریم تا حالا شیراز نرفتم اما می دونم واقعا آدمای خوبی داره مهمان نواز و خون گرم اصلا کرج هم جوانها کاری در ست ندارند دزد که از شیراز بیشتر داره میخوام بگم شهرمون داغونه اما اینا واقعیتهایی هست که همیشه میبینیم همه بیشتر به کارهای مغازه داری خدمات کامپیوتری رو میارند یا مجبورند کاری غیر مرتبط با تحصیلاتشون انتخاب کنند که حقوقش زیر حقوق اداره کاره اما من اعتقاد دارم هیچ آدمی بد نیست فقط شرایط محیط زندگی باعث میشه کارهایی انجام بدن که مناسب با شخصیتشون نباشه
|
|
| 4 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
محسن جان ماها همدردیم از یه قماشیم اما میترسیم متحد نیستیم تا بتونیم با کمک هم خودمون و اینده خودمون را بسازیم ایندهای که اینده نفر نیست اینده ملته |
|
| 8 شهريور 1389 | ||
پلیس |
من مطلب نوشتم اما بلافاصله مطلب رابرداشتند |
|
| 9 شهريور 1389 | ||
abolfazl |
خوب کاری کردن ناسلامتی تواقاپلیسی نبایداطلاعاتت لوبره |
|
| 9 شهريور 1389 | ||
پلیس |
من که چیزی نگفته بودم که اطلاعات لو بره اقا ابوالفضل |
|
| 10 شهريور 1389 | ||
m/aمحمد علی |
این روزها بیکاری در همه شهرها روستاها و بیابانها هست اما چه باید کرد؟ |
|
| 11 شهريور 1389 | ||
ياشكين |
همین علامت سواله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که ماها باید جوابش را بدیم |
|
| 14 شهريور 1389 | ||
محسن |
دوستان سلام از اينكه لطف كردين نگاهي به اين متن انداختين سپاسگذارم نوشته ها تون برام با ارزش و محترم هست ممنون از شما آقا پليسه هم يه دنيا ممنونم خيلي دوست داشتم نظرت رو بدونم اما ..... بازم ممنون |
|
| 5 مهر 1389 | ||
خالد |
بیکاری زیاده اینو همه میدونن ولی کاری نمیکنن
توی دولت ما پارتی داشته باشی کارت اماده ست |
|
| 15 مهر 1389 | ||
zeynab |
من پیمانکار مخابرات وکارگزار ictهستم خدارو شکر زندگی خوبی دارم ولی مشکلات توزندگی زیاده شیرینی زندگی مشکلات هستند ادم باید جنم کار داشته باشه |
|
| 16 مهر 1389 | ||
mjb |
هر چند سن من به اظهار نظر در مورد شغل و بیکاری نمیخوره ولی دوست داشتم من هم نظری داده باشم. من ابتدا سری به امار بیکاری در کشور ایران وامریکا زدم که در زیر امده : رئیس مرکز آمار کشور میزان آمار بیکاری جوانان را 25 درصد در سراسر کشور خواند.بر اساس آمارهای سال گذشته 25/6 درصد از جوانان 15 تا 24 ساله در کشور بیکارند این در حالی است که آمار بیکاری جوانان در مناطق شهری 28/9 و در مناطق روستای برابر 19/4 درصد است.این در حالیست که نرخ بیکاری درکشور بحران زده آمریکا به9.7 درصد رسیده است. همچنان آمار نشون میدن که پر درآمد ترین شغل در ایران دلالی است. |
|
| 16 مهر 1389 | ||
mjb |
حالامیخوام از شهر خودم بگم . من توی یکی از شهرستان های استان فارس زندگی میکنم توی شهر من جوانان بیکار زیادند . مثل پسر عموی من که لیسانس علوم اجتماعی داره ولی راننده تاکسیه........... یا مدیر دوران ابتداییم که راننده ماشین انتقال زباله است........... یا معلم اول ابتداییم که راننده تاکسیه............. اینا همگی برای من عذاب اورند....... |
|
| 16 مهر 1389 | ||
نسرین |
ارسال دو پست پشت سر هم خلاف مقرارت هستش لطفا دیگه تکرار نکنین
|
|