پیدا کردن ایمیل کاربران |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 12 خرداد 1389 | ||
aytak |
سلام دوستان کسی میدونه چه جوری میشه به ایمیل های کاربران این سایت دسترسی داشت یا نه وسوال دیگه آیا با نام وفامیلی میشه میشه شماره موبایل یکی رو پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
| 13 خرداد 1389 | ||
گلوریا |
سلام دوست عزیز جواب سوال اولت که خیلی سادس ، کافی از خود طرف ایمیلش رو بخوای ، در غیر این صورت جز اطلاعات محرمانه هر کاربر محسوب می شه و تو سایت جاش امن ه . و در جواب سوال دومت یکی از ده ها راهی که وجود داره و تقریبا آسون ترین راه هستش به شرطی که هزار اگر پشتش نیاد با یکی از کارمندان اداره (شرکت ) مخابرات شاغل در بخش خدمات تلفن همراه یه طرح دوستی بریزی و خیلی راحت از ش بخوای به اینفو شخسی با طرف مورد نظر یه سر بزنه ویه چیزایی را از جمله شماره رو بهت بده البته گفتم این یکی از راهاس اگه دیدی شدنی نیست بگو تا یه راه دیگه بهت معرفی کنم |
|
| 15 خرداد 1389 | ||
aytak |
مرسی عزیزولی دوست از کجا پیدا کنم خیلی مشکله میشه راه دومش رو بگین با تشکر |
|
| 16 خرداد 1389 | ||
محمد |
سلام.گلوریا خانم راه شرعیش رو بگو. اینجوری بچه ها منحرف میشن. راه دومش اینه که به طرف بگید: ببخشید جناب من از شما درخواست شماره تلفنتون رو دارم.من فقط درخواست تلفن دارم. راه بعدیش رو گلوریا خانم بگن |
|
| 23 خرداد 1389 | ||
aytak |
آقا محمد میشه شما دخالت نکنید بیکاری ها ضد حال میزنی میخوام شماره موبایل استادم رو پیدا کنم بیکارم نیستم مثل شما به دنبال شماره پسرها باشم |
|
| 23 خرداد 1389 | ||
طاهر |
یه راهش اینه که از یکی از بچه های کارشناسی ارشد بپرسی ، اونا معمولا شماره تمام اساتید رو دارند. |
|
| 27 خرداد 1389 | ||
nnnnnnnnnnnnnnnnnn |
ميتوانيد از آموزش بگيريد |
|
| 7 تير 1389 | ||
MAMALI |
اگه دانشگاه باشه ميتونيد از مدير گروهتون بپرسين چون اونها معمولا با تمام استادا ارتباط دارن. |
|
| 13 تير 1389 | ||
m/aمحمد علی |
salam kar nashod nadareh , chera az amozesh daneshgah nemiporsin? |
|
| 13 تير 1389 | ||
aytak |
دوستان عزیز از نظراته ارزشمندتون بی نهایت سپاسگذارم ولی من شماره خود مدیر گروه رو می خوام که تا حالا هیچ کدوم از دانشجوها نتونستن گیر بیارن از طریقه همین راه حل ها هم بارها سعی کردیم تله این استاد رو به این راحتی نمیدن |
|
| 13 تير 1389 | ||
MAMALI |
نمي خوام جسارت كنم اما شما دخترا هيچ وقت گير نمي افتيد چون هميشه 1 تز يا ايده خوب دارين . اگه هم ندارين پس درس بخونين مثل من تا شاگرد بشين و اونها دنبال شمارتون بيفتن !!!!(واقعا نبودن شكلك داره احساس ميشه) |
|
| 17 تير 1389 | ||
____m_____ |
میتونی بری دایره امتحانات بگی من یه پروژه باید بدم به استاد پیداش نمیکنم لطفا اگه میشه شمارشو بدید من یه بار این روش رو امتحان کردم و وقتی زنگیدم به استاد گفت هیشکی شماره منو نداشت منم مجبور شدم واقعیتو بگم که در نهایت به ضررم تموم شد و اون درس رو نمره نداد. البته ترم بعدش منم شمارشو به همه دادم به نشونه اعتراض |
|
| 8 مرداد 1389 | ||
Mowloudy |
با سلام.جواب این سوال خیلی راحته.فقط کافیه یکی دو هفته وقتت رو بزاری و یک کتاب هک رو بخونی.ارزشش رو داره. با تشکر.مهندس مولودی |
|